De 7 leukste Verkopen op Marktplaats blogposts van Nederland

1
3900

In mijn zoektocht naar tips om mijn spullen op marktplaats te kunnen verkopen heb ik heel wat websites en blogs gelezen. Een aantal blogs daarvan bleven me bij en bewaarde ik om later nog eens door te nemen. Om jou zoektocht makkelijker te maken deel ik de 7 leukste en meeste interessante Markplaats blogposts met je hieronder. Ik heb hierbij gelet op populariteit en informatief karakter. Lees ook mijn “Hoe kan ik het beste iets op Marktplaats zetten?“.

Mamaliefde

 Kopen en verkopen via marktplaats
Kopen en verkopen via marktplaats

Mamaliefde is een lifestyle blog. Linda verteld op een persoonlijke manier zowel over haar verkoop als aankoop tactiek. Je vindt in deze marktplaats blogpost tips zowel expliciet uitgeschreven als verweven door anekdotische teksten. Het aantal tips is ruim voldoende om iemand met geen enkele verkoop ervaring een mooie kickstart te geven met verkopen op Marktplaats.

Geldgorilla

Geld Verdienen op Marktplaats? Zo Werkt Dat!
Geld Verdienen op Marktplaats? Zo Werkt Dat!

Geldgorilla is een echt geldblog dat zich focust op het verhogen van je (online) inkomsten. De lay-out is wat minder aantrekkelijk maar dit wordt  weer goedgemaakt door de gedeelde informatie in deze marktplaats blogpost.

Teamconfetti

Mijn haat/liefde verhouding met Marktplaats.
Mijn haat/liefde verhouding met Marktplaats.

Is een lifestyle feelgood blog. Olga schrijft het Marktplaats artikel hoofdzakelijk anekdotisch wat de tekst persoonlijk maakt. Tips vindt je terug in de paragrafen zelf, hier geen lijstjes met tips en ‘how to’s’.

Eenig Wonen

Verkopen op Marktplaats, tips van een verslaafde
Verkopen op Marktplaats, tips van een verslaafde

Eenig wonen is een blog dat schrijft over hoe je op een creatieve manier je woning stijlvol kunt inrichten. Het artikel staat vol van handige tips. Ook hier geen lijstjes maar wel een heel logische opbouw waardoor jij als lezer wordt meegenomen van het begin tot het eind van een verkoop via Marktplaats.

Lekker Leven met Minder

Tips om meer te verkopen via Marktplaats
Tips om meer te verkopen via Marktplaats

Dit is een blog dat focust op consuminderen en met minder meer plezier in het leven te hebben. Het artikel is zeer informatief van karakter waardoor jij snel meer kennis opdoet hoe je succesvol je spullen op Marktplaats kunt verkopen.

Meer Geld minder stress

Hoe verkoop je het meest op Marktplaats? 10 tips!
Hoe verkoop je het meest op Marktplaats? 10 tips!

Een blog dat de balans in het leven opzoekt door meer inkomsten te genereren. Meer inkomsten betekent immers minder stressvolle situaties. Het artikel is in een lijstvorm geschreven en staat vol van de handige tips die jou helpen je spullen op Marktplaats te verkopen.

Huis van Belle

How to: kleding verkopen op Marktplaats
How to: kleding verkopen op Marktplaats

Is een christelijk blog dat meiden die middelen biedt om als sterke zelfverzekerde vrouw in het leven te staan. Het artikel gaat in op hoe je kleding kunt verkopen en biedt veel praktische tips om dit succesvol te doen. Je vindt handige lijsten met veel tips die op een persoonlijke manier zijn geschreven.

Weet jij nog leuke, informatieve Nederlandse blogposts over verkopen op Marktplaats? voeg ze hieronder toe!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER